اهرام مصر را چگونه ساخته اند؟
بلندترین نقطه ی کره ی زمین کجاست؟
کدام فرودگاه را در دریا ساخته اند؟
چرا آتشفشان ها را بمباران می کنند؟
چرا بزرگترین قلعه ی جنگی را در سوریه ساخته اند؟
چرا در بیابان های خشک عراق باغ های معلقه ساخته اند؟
صحرانشینان چگونه با خطرات صحرا مبارزه می کنند؟
همه ی ما یه چیزائی درباره ی عجایب هفتگانه شنیدیم. اما عجایب این جهان خیلی بیشتر از اینهاست. توی مجموعه ی عجایب هفتگانه با شاهکارهای زیبای طبیعی و مصنوعی که به دست بشر سخته شدن، آشنا می شید. یه چیز دیگه که باید بدونید اینه که عجایب رو به چهار دسته تقسیم بندی کردن:
1. عجایب هفتگانه ی شگفتی های دنیای طبیعت
2. عجایب هفتگانه ی شگفتی های دنیای مهندسی
3. عجایب هفتگانه ی شگفتی های دنیای قدیم
4. عجایب هفتگانه ی شگفتی های قرون وسطی
یعنی ما 28 چیز عجیب توی دنیا داریم که من فعلا به قسمت عجایب هفتگانه ی شگفتی های دنیای طبیعت پرداختم:
1. دره ی گراند کانیون
2. تپه ی مرجانی بزرگ
3. کوه اورست
4. صحرای آفریقا
5. آبشار آنجل
6. غار ساراواک
7. آتشفشان مائونالوئا
ادامه مطلب ...من نمی دونستم که از کجای ایران شروع کنم تا یه روز یه جمله از ژان اوین یکی از معروفترین مستشرقین فرانسوی شنیدم که می گفت:
" هر کس تاریخ کرمان را به درستی بخواند، مانند این است که تاریخ همه ی جهان را خوانده باشد. "
پس من به این فکر افتادم که از کرمان شروع کنم ولی بازم یه مشکل کوچیکی داشتم که خودم تا اون موقع کرمان رو ندیده بودم و نمی دونستم در موردش چی بگم. خلاصه جور شد و منم رفتم کرمان. ده روز اونجا بودم و چیزای زیادی یاد گرفتم که سعی می کنم به شما هم بگم.
واقعا کرمان گنجینه ی تاریخه و از هر دوره و هر زمانی یه سری بنا به یادگار داره. پهناورترین استان ایران توی دوره های مختلف تاریخ پذیرش کننده ی انبوه اتفاق های دیدنی و شنیدنی، افتخار آمیز و ذلت بار، شادی آفرین و غمبار بوده و علی رغم ناملایمت های زیادی که از روزهای دور و نزدیک دیده همینطور مغرور و پر افتخار خود نمایی می کنه و منتظر وقتیه که جایگاه مناسب خودشو پیدا کنه.
ادامه مطلب ...توی این قسمت می خوام طرز تهیه ی انواع ترشی هل و مربا ها و کمپوت ها و شیرینی ها رو بهتون بگم تا بهتون ثابت کنم که آشپزی برای همه است.
ترشی گوجه سبز:
مواد لازم:
گوجه سبز ---> 1 کیلو گرم
سرکه ---> 2 پیمانه
دارچین ---> 1 قاشق چایخوری
شکر ---> 200 گرم
طرز تهیه:
1. سرکه و شکرو دارچین رو روی حرارت ملایم بزارید تا چندتا جوش بزنه.
2. گوجه های شسته شده رو توی ظرف بزارید، بعد از خشک شدن اونو توی ظرف مناسبی بریزید.
3. در ظرف رو ببندید و توی جای خنک نگه دارید.
4. بعد از 10 روز ترشی آماده می شه.
تا چند وقت دیگه بخش های زیست شناسی، بازی درمانی، دانشکده ی کوهستان، کمک های اولیه، بیماری های مختلف و داستان ها و شعر های کودکانه و برنامه ریزی های جالب برای کوهنوردی به وبلاگ من اضافه می شه.
این بخش برای اینه که من می دونم که امکان نداره کارای ما آدما بدون مشکل و ایراد باشه پس... !